close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kleine grafzerk van Verde Candaias graniet foto 1

Kleine grafzerk van Verde Candaias graniet

Dit bescheiden en duurzame grafmonument is vervaardigd uit het kwalitatief hoogwaardige Verde Candaias graniet. De verfijnde esthetiek van het donkergroene materiaal geeft deze grafzerk een natuurlijk en harmonieus karakter. Het compacte formaat van de zerk maakt het een passende keuze voor diegenen die een ingetogen maar betekenisvol gedenkteken wensen. De oppervlakte van het graniet leent zich u... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42050
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Blauw, Groen
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit bescheiden en duurzame grafmonument is vervaardigd uit het kwalitatief hoogwaardige Verde Candaias graniet. De verfijnde esthetiek van het donkergroene materiaal geeft deze grafzerk een natuurlijk en harmonieus karakter. Het compacte formaat van de zerk maakt het een passende keuze voor diegenen die een ingetogen maar betekenisvol gedenkteken wensen. De oppervlakte van het graniet leent zich uitstekend voor het graveren van persoonlijke boodschappen of namen, een respectvolle manier om herinneringen aan de overledene te bewaren. De robuuste eigenschappen van het graniet garanderen de bestendigheid tegen weersomstandigheden, waardoor het monument als een duurzaam eerbetoon aan de dierbare kan dienen.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.