close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzerk van Orion graniet met glazen tekstplaat foto 1

Grafzerk van Orion graniet met glazen tekstplaat Glas

Dit is een stijlvol grafmonument vervaardigd uit Orion graniet, een materiaal gekenmerkt door zijn duurzaamheid en unieke kleurtinten. De textuur en vleug van het graniet leveren een tijdloze uitstraling die zowel traditioneel als hedendaags aanvoelt. Het monument is voorzien van een glazen tekstplaat, waarop de naam en persoonlijke boodschappen voor de overledene naar eigen keuze kunnen worden ge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42052
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Beige
Materiaal Glas
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit is een stijlvol grafmonument vervaardigd uit Orion graniet, een materiaal gekenmerkt door zijn duurzaamheid en unieke kleurtinten. De textuur en vleug van het graniet leveren een tijdloze uitstraling die zowel traditioneel als hedendaags aanvoelt. Het monument is voorzien van een glazen tekstplaat, waarop de naam en persoonlijke boodschappen voor de overledene naar eigen keuze kunnen worden gegraveerd. De glazen plaat biedt een elegant contrast tegen de robuuste granieten zerk en geeft een gevoel van verbondenheid door zijn transparantie. Dit gedenkteken is ontworpen met oog voor detail en respect voor de herinnering aan uw dierbare, biedt een blijvende gedenkplek die zowel stijlvol als persoonlijk is.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.