close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindermonument foto 1

Kindermonument Natuursteen

Mooi eenvoudig monumentje met een hart verwerkt in de letterplaat. Het materiaal heeft een aantal bewerkingen gehad waardoor meerdere kleuren ontstaan. Het hart is gepolist en daarop staat een kleine ets. Op het linker gedeelte staat de tekst, deze is gestraald. De letterplaat staan binnen een omranding, deze is gevuld met split. Het geheel is gemonteerd op een betonfundering.De traditionele geden... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42347
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Betaalbaar design, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Kleur Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Mooi eenvoudig monumentje met een hart verwerkt in de letterplaat. Het materiaal heeft een aantal bewerkingen gehad waardoor meerdere kleuren ontstaan. Het hart is gepolist en daarop staat een kleine ets. Op het linker gedeelte staat de tekst, deze is gestraald. De letterplaat staan binnen een omranding, deze is gevuld met split. Het geheel is gemonteerd op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.