close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Kindermonument foto 1

Kindermonument Natuursteen

Monument met een afbeelding van Winnie de Poeh verwerkt in de letterplaat. Op de letterplaat nog een bewerking waardoor er een ster is ontstaan. De tekst op de letterplaat is gestraald en ingeverfd. De vloer heeft een uitsparing voor beplanting of spli... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42348
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kleurrijk
Dieren Beer, Dieren 3d
Kinderlijk Ster
Kleur Antraciet, Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Diapositief - natuursteen, Dieren 3d, Ster, Strip/Speels figuur
Productgroep Kindermonumenten
Steennaam Orion graniet
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Monument met een afbeelding van Winnie de Poeh verwerkt in de letterplaat. Op de letterplaat nog een bewerking waardoor er een ster is ontstaan. De tekst op de letterplaat is gestraald en ingeverfd. De vloer heeft een uitsparing voor beplanting of split. Op de vloer staat nog een kleine sokkel met daarop een hart. De tekst op het hart is gestraald en ingeverfd. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.