close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindermonument foto 1

Kindermonument Glas, natuursteen

Bijzonder vormgegeven monumentje. Het graniet en glas hebben ronde vormen. In het ronde vloertje is een uitspring gemaakt voor witte steentjes. De tekst is op een glasplaat aangebracht, deze is met houders van RVS schuin op het graniet geplaatst.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van mater... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42345
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder
Kleur Blauw, Zwart
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Bijzonder vormgegeven monumentje. Het graniet en glas hebben ronde vormen. In het ronde vloertje is een uitspring gemaakt voor witte steentjes. De tekst is op een glasplaat aangebracht, deze is met houders van RVS schuin op het graniet geplaatst.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.