close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindermonument foto 1

Kindermonument Glas, natuursteen

Mooi klein monumentje met vlinder en hart, het graniet is gezoet waardoor het minder glanst. Het rose hart is met afstandhouders op het graniet gemonteerd. De tekst op de vlinder is gestraald en ingeverfd.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42342
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Kleur Antraciet, Roze
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Mooi klein monumentje met vlinder en hart, het graniet is gezoet waardoor het minder glanst. Het rose hart is met afstandhouders op het graniet gemonteerd. De tekst op de vlinder is gestraald en ingeverfd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.