close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzuilen van Bianco del Mare kalksteen met glazen tekstplaat foto 1

Grafzuilen van Bianco del Mare kalksteen met glazen tekstplaat Glas

Met deze grafzuilen van Bianco del Mare kalksteen krijgt uw dierbare een duurzaam en indrukwekkend gedenkteken. De zuilen zijn vervaardigd uit hoogwaardig kalksteen, dat bekend staat om zijn unieke structuur en zuiver witte tint. Dit geeft het monument een serene uitstraling. Het ontwerp benadrukt eenvoud en klasse, passend bij een breed scala aan persoonlijke esthetieken. De bijgevoegde glazen te... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42189
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur licht, Wit
Materiaal Glas
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Met deze grafzuilen van Bianco del Mare kalksteen krijgt uw dierbare een duurzaam en indrukwekkend gedenkteken. De zuilen zijn vervaardigd uit hoogwaardig kalksteen, dat bekend staat om zijn unieke structuur en zuiver witte tint. Dit geeft het monument een serene uitstraling. Het ontwerp benadrukt eenvoud en klasse, passend bij een breed scala aan persoonlijke esthetieken. De bijgevoegde glazen tekstplaat biedt ruimte voor personalisatie door middel van inscripties, waardoor het een waardevolle en unieke herinnering aan de overledene wordt. Het aandachtige vakmanschap van de zuilen en de verfijnde afwerking van de glazen plaat garanderen een lange levensduur van dit bijzondere grafmonument.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.