close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzuil als kruis met tekst foto 1

Grafzuil als kruis met tekst

Dit grafmonument is een unieke grafzuil vormgegeven als een kruis. Vervaardigd uit duurzaam en bestendig materiaal, is dit monument ontworpen om de tand des tijds te weerstaan. Het kruisontwerp spiegelt traditionele gedenksymboliek en zorgt voor een stevige en robuuste aanwezigheid. De unieke zuilvorm biedt een verticale ruimte voor de inscriptie van de naam van uw dierbare en een persoonlijke boo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41893
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Kruis
Graftype Enkel
Kleur Blauw, Grijs
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument is een unieke grafzuil vormgegeven als een kruis. Vervaardigd uit duurzaam en bestendig materiaal, is dit monument ontworpen om de tand des tijds te weerstaan. Het kruisontwerp spiegelt traditionele gedenksymboliek en zorgt voor een stevige en robuuste aanwezigheid. De unieke zuilvorm biedt een verticale ruimte voor de inscriptie van de naam van uw dierbare en een persoonlijke boodschap. Het strakke lijnenwerk en de eenvoudige esthetiek zorgen voor leesbare karakters, wat bijdraagt aan een heldere en respectvolle herdenking. Met dit monument kunt u een gedenkruimte creëren waarin waardigheid en eerbied centraal staan.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.