close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Grafzerk met keien foto 1

Grafzerk met keien Glas

Mooi eenvoudig monument met een omranding maar daarbinnen keien. Hierin is een helder blauwe glasplaat geplaatst met daarop de tekst. De glasplaat is op staanders van RVS geplaatst.Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 e... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42006
Artikelnummer 15749
Assortiment Moderne gedenktekens
Catalogus Onderhoudsvrij
Collectie Grafzerken, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Blauw, licht, Wit
Materiaal Glas
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Bianco del Mare kalksteen
Subtype Enkel staand en liggend

Productomschrijving

Mooi eenvoudig monument met een omranding maar daarbinnen keien. Hierin is een helder blauwe glasplaat geplaatst met daarop de tekst. De glasplaat is op staanders van RVS geplaatst.
Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.