close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Grafmonument met glasplaat foto 1

Grafmonument met glasplaat Glas

Dekplaat van Azul Macauba met daarop een letterplaat van glas. In de glasplaat is de tekst verwerkt, de glasplaat staat met afstandhouders op de dekplaat gemonteerd.Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag a... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42025
Assortiment Moderne gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten, Onderhoudsvrij
Collectie Glas, Kleurrijk, Modern, Onderhoudsvrij, Staande steen met vloer
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Rood, Wit
Materiaal Glas
Persoonlijke toevoeging Afbeelding - glas
Productgroep Enkel monument met vloer
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dekplaat van Azul Macauba met daarop een letterplaat van glas. In de glasplaat is de tekst verwerkt, de glasplaat staat met afstandhouders op de dekplaat gemonteerd.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.