close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafsteen met RVS rand foto 1

Glazen grafsteen met RVS rand Glas, rvs

Dit glazen grafmonument combineert hedendaags design met hoogwaardige materialen. Het monument bestaat uit een transparante glasplaat met een roestvrijstalen (RVS) rand, die een strakke en moderne uitstraling geeft. Het heldere glas symboliseert lichtheid en geeft de ruimte voor personalisatie door middel van graveren. De duurzame RVS-rand voegt een contrast toe en biedt structurele stabiliteit. D... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42070
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, RVS
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit glazen grafmonument combineert hedendaags design met hoogwaardige materialen. Het monument bestaat uit een transparante glasplaat met een roestvrijstalen (RVS) rand, die een strakke en moderne uitstraling geeft. Het heldere glas symboliseert lichtheid en geeft de ruimte voor personalisatie door middel van graveren. De duurzame RVS-rand voegt een contrast toe en biedt structurele stabiliteit. De kwaliteit van de gebruikte materialen verzekert een langdurige weerstand tegen weersomstandigheden. Dit grafmonument biedt een unieke en eigentijdse manier om de herinnering aan een geliefde persoonlijk te eren.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.