close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen van natuursteen met kruis en graflantaarn foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafsteen van natuursteen met kruis en graflantaarn Natuursteen

Dit grafmonument is een klassieke, respectvolle herinnering aan uw dierbare. Gemaakt van hoogwaardig natuursteen, met een duurzaam kruis en graflantaarn. Het kruis staat symbool voor de spiritualiteit van de overledene, terwijl de lantaarn warmte en troost brengt. Dit monument biedt de mogelijkheid om uw dierbare te herdenken met een persoonlijke boodschap of naamgravure.Een eenvoudige, simpele gr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33230
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Kleur donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit grafmonument is een klassieke, respectvolle herinnering aan uw dierbare. Gemaakt van hoogwaardig natuursteen, met een duurzaam kruis en graflantaarn. Het kruis staat symbool voor de spiritualiteit van de overledene, terwijl de lantaarn warmte en troost brengt. Dit monument biedt de mogelijkheid om uw dierbare te herdenken met een persoonlijke boodschap of naamgravure.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.