close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen van Zwart graniet met rozen op zuil foto 1

Grafsteen van Zwart graniet met rozen op zuil

Dit zwart granieten grafmonument toont een verfijnd ontwerp dat een opvallend contrast biedt met zijn omgeving. De hoofdcomponent van het monument is vervaardigd uit hoogwaardig zwart graniet, gekozen voor zijn duurzaamheid en diepe, natuurlijke kleur. Het design bevat een elegante zuil die de verticale elementen van de compositie versterkt en de aandacht trekt. Kenmerkend voor dit grafmonument zi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41846
Assortiment Unieke gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Paars
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit zwart granieten grafmonument toont een verfijnd ontwerp dat een opvallend contrast biedt met zijn omgeving. De hoofdcomponent van het monument is vervaardigd uit hoogwaardig zwart graniet, gekozen voor zijn duurzaamheid en diepe, natuurlijke kleur. Het design bevat een elegante zuil die de verticale elementen van de compositie versterkt en de aandacht trekt. Kenmerkend voor dit grafmonument zijn de prachtige rozen, met zorg uitgehouwen in het graniet. Deze rozen op zuil brengen een subtiel vleugje naturel en sieren de rustplaats op een behouden wijze. Het oppervlak van het grafmonument biedt ruimte voor de naam en een persoonlijke boodschap naar keuze, waarmee een blijvende herinnering aan de overledene gecreƫerd kan worden. Deze combinatie van hoogwaardig materiaal en zorgvuldige details vormt een stijlvolle, eervolle laatste rustplaats voor uw geliefde.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.