close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met RVS ornament foto 1

Grafmonument met RVS ornament Rvs

Strak vormgegeven dekplaat met een mooi ornament van RVS, de cirkel bestaat uit 2 delen en er is een rose kleur aan toegevoegd. De tekst staat op een plaat van RVS waardoor het samen een mooi geheel wordt.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42028
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Hobby, sport of beroep Beroep of werk
Kleur Zwart
Materiaal RVS
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Strak vormgegeven dekplaat met een mooi ornament van RVS, de cirkel bestaat uit 2 delen en er is een rose kleur aan toegevoegd. De tekst staat op een plaat van RVS waardoor het samen een mooi geheel wordt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.