close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen van Rainbow graniet met glazen bol foto 1

Grafsteen van Rainbow graniet met glazen bol

Het betreft hier een duurzaam grafmonument van hoogwaardig Rainbow graniet, een hoog aanzienlijk materiaal vanwege zijn veelkleurige, maar subtiel ingetogen patroon. De granietsoort is weerbestendig en behoudt zijn schoonheid gedurende vele jaren. De eenvoudige, doch elegante ontwerpesthetiek zorgt voor een bescheiden, maar waardige uitstraling. Gecentreerd op het monument bevindt zich een opvalle... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42179
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige, licht, Wit
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Het betreft hier een duurzaam grafmonument van hoogwaardig Rainbow graniet, een hoog aanzienlijk materiaal vanwege zijn veelkleurige, maar subtiel ingetogen patroon. De granietsoort is weerbestendig en behoudt zijn schoonheid gedurende vele jaren. De eenvoudige, doch elegante ontwerpesthetiek zorgt voor een bescheiden, maar waardige uitstraling. Gecentreerd op het monument bevindt zich een opvallende glazen bol, een opmerkelijk ontwerpelement dat speelt met natuurlijk licht en diverse kleuren reflecteert. De glazen bol is niet alleen een fraaie esthetische toevoeging, maar biedt ook mogelijkheden voor personalisatie en symboliek. De naam en een persoonlijke boodschap kunnen op het graniet worden gegraveerd, om hiermee een passend eerbetoon te geven aan uw dierbare. Dit gedenkteken biedt een harmonieuze balans tussen tijdloze schoonheid en moderne elegantie.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.