close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met kwartsiet letterplaat foto 1

Grafsteen met kwartsiet letterplaat Ruwe steen

Letterplaat gemaakt van kwartsiet. De omranding is ook van kwartsiet gemaakt maar heeft een glad gemaakte buitenkant waardoor het een strakke rand wordt. De tekst is gemaakt van aluminium letters en er is een extra tekst op een bronzen plaatje aangebra... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41858
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Letterplaat gemaakt van kwartsiet. De omranding is ook van kwartsiet gemaakt maar heeft een glad gemaakte buitenkant waardoor het een strakke rand wordt. De tekst is gemaakt van aluminium letters en er is een extra tekst op een bronzen plaatje aangebracht. Op de omranding is een bijpassende lantaarn van aluminium geplaatst. Binnen de omranding is beplanting aangebracht. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.