close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen met stenenstapel foto 1

Ruwe grafsteen met stenenstapel Ruwe steen

Dit unieke grafmonument combineert de rauwe texturen van een natuurlijk gevormde grafsteen met een zorgvuldig opgebouwde stenenstapel, ingebed in de steen zelf. De robuuste esthetiek geeft tribute aan de ongerepte natuur en haar verweerde schoonheid. Het monument biedt voldoende ruimte voor gegraveerde personalisaties, zoals namen of inscripties. Het detail van de stenenstapel creëert een bijzonde... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42212
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit unieke grafmonument combineert de rauwe texturen van een natuurlijk gevormde grafsteen met een zorgvuldig opgebouwde stenenstapel, ingebed in de steen zelf. De robuuste esthetiek geeft tribute aan de ongerepte natuur en haar verweerde schoonheid. Het monument biedt voldoende ruimte voor gegraveerde personalisaties, zoals namen of inscripties. Het detail van de stenenstapel creëert een bijzonder punt van interesse en zou kunnen fungeren als een symbolische weergave van accumulatie van herinneringen of het leven zelf. Dit grafmonument biedt een opvallende en respectvolle manier om een dierbare te herdenken en te eren. Het monument benadrukt sterkte en bestendigheid, resulterend in een gedenkwaardig, tastbaar aandenken aan de overledene.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.