close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe steen foto 1

Natuurlijke ruwe steen Ruwe steen

Dit unieke grafmonument is gemaakt van een natuurlijke, ruwe steen, wat ieder exemplaar een eigen, authentieke uitstraling geeft. Het ruige, onbewerkte oppervlak van de steen symboliseert de oorsprong en het natuurlijke karakter van het leven. Dankzij de onregelmatige vorm heeft dit monument een krachtige, opvallende aanwezigheid. Op het gladde gedeelte aan de voorzijde van de steen kan de naam va... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42225
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit unieke grafmonument is gemaakt van een natuurlijke, ruwe steen, wat ieder exemplaar een eigen, authentieke uitstraling geeft. Het ruige, onbewerkte oppervlak van de steen symboliseert de oorsprong en het natuurlijke karakter van het leven. Dankzij de onregelmatige vorm heeft dit monument een krachtige, opvallende aanwezigheid. Op het gladde gedeelte aan de voorzijde van de steen kan de naam van uw dierbare worden gegraveerd. Dit grafmonument combineert aardse kracht met een serene rust, wat het monument een bijzondere uitstraling geeft. Het staat voor een onuitwisbare herinnering en een eerbiedige, blijvende eerbetoon aan uw geliefde.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.