close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met rand en tekstplaatje foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met rand en tekstplaatje Ruwe steen

Dit natuurlijke grafmonument is vervaardigd uit ruwe steen, waardoor het een karaktervolle en authentieke uitstraling heeft. De onbewerkte textuur draagt bij aan het unieke karakter van het monument, dat gestileerd is met een zorgvuldig geplaatste stenen rand. In het midden van het monument bevindt zich een tekstplaatje dat gepersonaliseerd kan worden met een boodschap of de naam van uw geliefde. ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42529
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit natuurlijke grafmonument is vervaardigd uit ruwe steen, waardoor het een karaktervolle en authentieke uitstraling heeft. De onbewerkte textuur draagt bij aan het unieke karakter van het monument, dat gestileerd is met een zorgvuldig geplaatste stenen rand. In het midden van het monument bevindt zich een tekstplaatje dat gepersonaliseerd kan worden met een boodschap of de naam van uw geliefde. Het unieke aan dit monument is zijn eenvoud en organische schoonheid, waardoor het harmonieus samensmelt met de natuurlijke omgeving. Met dit ambachtelijke monument wordt een stijlvolle en respectvolle laatste rustplaats gecreëerd voor uw geliefde.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.