close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met 2 soorten steen foto 1

Grafsteen met 2 soorten steen

Enkel monument samengesteld uit 2 verschillende granietsoorten. De 2 kleuren vormen een mooi contrast. De tekst en de gravure zijn gestraald en ingeverfd. De vloer bestaat uit banden met daarop een dekplaat. In de vloer is ruimte voor beplanting. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42048
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Dieren Dieren decoratie 2d, Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Zwart
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Enkel monument samengesteld uit 2 verschillende granietsoorten. De 2 kleuren vormen een mooi contrast. De tekst en de gravure zijn gestraald en ingeverfd. De vloer bestaat uit banden met daarop een dekplaat. In de vloer is ruimte voor beplanting. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.