close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument met vloer foto 1

Enkel monument met vloer

Uniek vormgegeven monument, de letterplaat bestaat uit 2 delen, deze zijn iets uit elkaar geplaatst. In de dekplaat is een rivier uitgespaard die naar een denkbeeldige horizon loopt en verdwijnt in de uitsparing van de letterplaat. De zijkanten van de rivier en de 2 letterplaten zijn ruw gekapt. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41850
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Liggende deel Rivier
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Uniek vormgegeven monument, de letterplaat bestaat uit 2 delen, deze zijn iets uit elkaar geplaatst. In de dekplaat is een rivier uitgespaard die naar een denkbeeldige horizon loopt en verdwijnt in de uitsparing van de letterplaat. De zijkanten van de rivier en de 2 letterplaten zijn ruw gekapt. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.