close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met RVS band, boek en graflantaarn foto 1

Rechthoekige grafsteen met RVS band, boek en graflantaarn

Een rechthoekig grafmonument dat bestaat uit een combinatie van natuursteen, roestvrij staal en glas. De steen is versierd met een RVS band die de steen omsluit. In het midden is een open boek geplaatst, wat staat voor de persoonlijke herinneringen aan uw dierbare. De graflantaarn, geplaatst aan de voet van het monument, verlicht de omgeving met een warme gloed. Dit stijlvolle grafmonument zal uw ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41889
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen, Zwart
Natuursteen kleuren Groen
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een rechthoekig grafmonument dat bestaat uit een combinatie van natuursteen, roestvrij staal en glas. De steen is versierd met een RVS band die de steen omsluit. In het midden is een open boek geplaatst, wat staat voor de persoonlijke herinneringen aan uw dierbare. De graflantaarn, geplaatst aan de voet van het monument, verlicht de omgeving met een warme gloed. Dit stijlvolle grafmonument zal uw geliefde blijvend eren.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.