close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen RVS en glas foto 1

Grafsteen RVS en glas Glas, rvs

Modern vormgegeven monument van glas en RVS. De letterplaat en vloer zijn van glas, deze zijn bevestigd binnen een omranding van RVS. In de letterplaat is een uitsparing gemaakt in de vorm van een wolk.Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokal... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41892
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, RVS
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Modern vormgegeven monument van glas en RVS. De letterplaat en vloer zijn van glas, deze zijn bevestigd binnen een omranding van RVS. In de letterplaat is een uitsparing gemaakt in de vorm van een wolk.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.