close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met grijs hart van Impala graniet en kruis foto 1

Grafmonument met grijs hart van Impala graniet en kruis

Dit stijlvolle grafmonument is vervaardigd uit een stevige Impala graniet, in de vorm van een prachtig grijs hart. Het kruis dat erin is verwerkt, symboliseert de kracht en het licht dat de overledene voortbrengt. Het hartvormige ontwerp zorgt voor een gedenkwaardige manier om de naam van uw dierbare op de steen te laten zetten. Dit elegante monument biedt een passende herinnering aan degene die n... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42243
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Christelijk, Hartvormige lettersteen, Kruis
Kleur Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit stijlvolle grafmonument is vervaardigd uit een stevige Impala graniet, in de vorm van een prachtig grijs hart. Het kruis dat erin is verwerkt, symboliseert de kracht en het licht dat de overledene voortbrengt. Het hartvormige ontwerp zorgt voor een gedenkwaardige manier om de naam van uw dierbare op de steen te laten zetten. Dit elegante monument biedt een passende herinnering aan degene die niet meer met ons is.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.