close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familiegraf natuusteen met gehakte rozen foto 1

Familiegraf natuusteen met gehakte rozen

De letterplaat van dit dubbele monument heeft aan de zijkant mooie gehakte rozen. De letterplaat staat op een tussenstuk. De vloer bestaat uit 2 dekplaten en een tussenstrook, deze zijn geplaatst op plinten. Het geheel is gemonteerd op een betonfundering.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42062
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin, Rood
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

De letterplaat van dit dubbele monument heeft aan de zijkant mooie gehakte rozen. De letterplaat staat op een tussenstuk. De vloer bestaat uit 2 dekplaten en een tussenstrook, deze zijn geplaatst op plinten. Het geheel is gemonteerd op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.