close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument staand foto 1

Enkel monument staand Natuursteen

Klassiek vormgegeven gedenkteken met de tekst en afbeelding verheven gestraald. Dit is een monument voor een dubbel graf. Op de letterplaat is rekening gehouden voor een 2e tekst.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41938
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Blad, Boom, Boom/blad decoratie 2d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Christelijk, Joods, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Antraciet, Grijs
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

Klassiek vormgegeven gedenkteken met de tekst en afbeelding verheven gestraald. Dit is een monument voor een dubbel graf. Op de letterplaat is rekening gehouden voor een 2e tekst.
Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.