close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkel monument staand foto 1

Enkel monument staand

Mooi vormgegeven monument. De bovenkant van het monument heeft de vorm van vlinder, de achterkant van de vlinder is ruw gehakt. Het gedeelte voor de tekst is glad. De tekst wordt verdiept gestraald.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het ge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41915
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Bewerking Gehakt
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Kunstenaars, Lichte grafstenen
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkel
Kleur Beige, licht, Wit
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen, Dieren 3d, Kunstenaars
Productgroep Grafmonumenten
Steennaam Ocean Beige kalksteen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk

Productomschrijving

Mooi vormgegeven monument. De bovenkant van het monument heeft de vorm van vlinder, de achterkant van de vlinder is ruw gehakt. Het gedeelte voor de tekst is glad. De tekst wordt verdiept gestraald.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.