close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Enkel monument met vloer foto 1

Enkel monument met vloer Ruwe steen

Ruw bewerkte steen met daarop een glasplaat voor de tekst. De glasplaat is met afstandhouders op de ruwe steen bevestigd. Van het zelfde materiaal is een omranding gemaakt met daarin ruimte voor beplanting.Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar to... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41923
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen, Staande steen met vloer
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Natuurlijk
Kleur Beige
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Productgroep Enkel monument met vloer, Natuurlijke stenen enkel
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Ruw bewerkte steen met daarop een glasplaat voor de tekst. De glasplaat is met afstandhouders op de ruwe steen bevestigd. Van het zelfde materiaal is een omranding gemaakt met daarin ruimte voor beplanting.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.