close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkel monument met vloer foto 1

Enkel monument met vloer Glas, ruwe steen

De letterplaat is gemaakt van Diabas, hij bestaat uit 2 delen die op een voetstuk staan. De tekst is op een glasplaat gegraveerd en met afstandhouders op het Diabas gemonteerd. De glasplaat heeft geknabbelde randen. De vloer is van Zwart graniet en is ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41861
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Groen, Zwart
Materiaal Glas, Ruwe steen
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

De letterplaat is gemaakt van Diabas, hij bestaat uit 2 delen die op een voetstuk staan. De tekst is op een glasplaat gegraveerd en met afstandhouders op het Diabas gemonteerd. De glasplaat heeft geknabbelde randen. De vloer is van Zwart graniet en is op een betonfundering geplaatst. Op de dekplaat is een tekst verdiept gestraald en ingeverfd.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.