close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met glazen tekstplaatje foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met glazen tekstplaatje Glas, ruwe steen

Dit grafmonument bestaat uit een natuurlijke, ruwe grafsteen die charme en authenticiteit uitstraalt. Het onregelmatige oppervlak en de onbewerkte randen van de steen symboliseren de ongerepte natuur en geven een organisch en rustgevend effect. Het glazen tekstplaatje, bevestigd aan de steen, biedt een glad, helder contrast met de steen waaraan het is bevestigd. De naam en persoonlijke boodschap v... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41852
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Ruwe steen
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een natuurlijke, ruwe grafsteen die charme en authenticiteit uitstraalt. Het onregelmatige oppervlak en de onbewerkte randen van de steen symboliseren de ongerepte natuur en geven een organisch en rustgevend effect. Het glazen tekstplaatje, bevestigd aan de steen, biedt een glad, helder contrast met de steen waaraan het is bevestigd. De naam en persoonlijke boodschap van uw dierbare kunnen duidelijk in dit elegante glazen plaatje worden gegraveerd. Met dit unieke fusion ontwerp van ruw en verfijnd, kunt u een eerbetoon creëren aan uw geliefde dat natuurlijke schoonheid en hedendaagse stijl combineert.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.