close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbele grafsteen met gebroken hart  foto 1

Dubbele grafsteen met gebroken hart

Een dubbele grafsteen met een gebroken hartontwerp, dat de emotionele band tussen twee mensen symboliseert. Deze elegante grafsteen is gemaakt van hoogwaardig natuursteen en heeft een lange levensduur. De steen biedt ruimte voor de namen en persoonlijke boodschappen van uw geliefden, waardoor hun herinneringen voor altijd worden bewaard.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gem... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42002
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Hartvormige lettersteen, Klassiek en traditioneel
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Blauw, Paars
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Dubbel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een dubbele grafsteen met een gebroken hartontwerp, dat de emotionele band tussen twee mensen symboliseert. Deze elegante grafsteen is gemaakt van hoogwaardig natuursteen en heeft een lange levensduur. De steen biedt ruimte voor de namen en persoonlijke boodschappen van uw geliefden, waardoor hun herinneringen voor altijd worden bewaard.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.