close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familie grafmonument met schuine afloop foto 1

Familie grafmonument met schuine afloop

Een familie grafmonument kenmerkend door zijn schuine afloop, ontworpen om harmonie en eenheid uit te stralen. Het monument is vervaardigd uit duurzaam materiaal dat bestand is tegen de tand des tijds. De schuin aflopende vorm draagt bij aan een visueel interessant ontwerp, dat tegelijkertijd respectvol en ingetogen is. Dit familiegrafmonument biedt voldoende ruimte voor personalisatie, zoals insc... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42148
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Aren/Korenaren, Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Christelijk, Klassiek en traditioneel
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Blauw, Grijs, Groen
Natuursteen kleuren Blauw, Grijs
Subtype Dubbel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een familie grafmonument kenmerkend door zijn schuine afloop, ontworpen om harmonie en eenheid uit te stralen. Het monument is vervaardigd uit duurzaam materiaal dat bestand is tegen de tand des tijds. De schuin aflopende vorm draagt bij aan een visueel interessant ontwerp, dat tegelijkertijd respectvol en ingetogen is. Dit familiegrafmonument biedt voldoende ruimte voor personalisatie, zoals inscripties of gegraveerde berichten, die uw geliefden op een passende manier gedenken. Met dit unieke ontwerp kan elke naam zich op een eigen speciale plek bevinden, waarbij familiebanden worden geëerd en herinneringen levend worden gehouden.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.