close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument van Bianco del Mare kalksteen met glazen tekstplaat foto 1

Grafmonument van Bianco del Mare kalksteen met glazen tekstplaat Glas

Het grafmonument is vervaardigd uit hoogwaardige Bianco del Mare kalksteen, bekend om zijn heldere, uniforme kleur en natuurlijke schoonheid. Een eigenschap die dit monument uniek maakt, is de aanwezigheid van een glazen tekstplaat. Dit element levert een contrast op met het natuursteen en voegt moderniteit toe aan het ontwerp. Op de glazen plaat kan een persoonlijke boodschap of de naam van uw di... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42029
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Bijzonder persoonlijk, Klassiek en traditioneel, Kleurrijk, Kunstenaars, Lichte grafstenen
Graftype Enkel
Kleur Blauw, licht, Wit
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Het grafmonument is vervaardigd uit hoogwaardige Bianco del Mare kalksteen, bekend om zijn heldere, uniforme kleur en natuurlijke schoonheid. Een eigenschap die dit monument uniek maakt, is de aanwezigheid van een glazen tekstplaat. Dit element levert een contrast op met het natuursteen en voegt moderniteit toe aan het ontwerp. Op de glazen plaat kan een persoonlijke boodschap of de naam van uw dierbare worden gegraveerd, wat bijdraagt aan een betekenisvolle eerbetoon. Dit grafmonument combineert duurzaamheid en esthetiek, terwijl het door zijn constructie en materiaalsoort een permanente gedenkplaats biedt. Het resultaat is een stijlvol en respectvol monument dat gemakkelijk in elke omgeving integreert en de herinnering aan uw geliefde levend houdt.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.