close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Traditioneel klassiek grafmonument foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Traditioneel klassiek grafmonument

Letterplaat in een traditionele vorm. Beide zijden van de letterplaat zijn voorzien van tekst. De voorzijde is verheven gestraald, de tekst en de gravure op de achterkant zijn verdiept gestraald en ingeverfd. De letterplaat is op een betonfundering geplaatst.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte o... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41875
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad decoratie 2d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Joods, Klassiek en traditioneel
Kleur Blauw, Grijs
Natuursteen kleuren Blauw, Grijs
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Letterplaat in een traditionele vorm. Beide zijden van de letterplaat zijn voorzien van tekst. De voorzijde is verheven gestraald, de tekst en de gravure op de achterkant zijn verdiept gestraald en ingeverfd. De letterplaat is op een betonfundering geplaatst.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.