close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel monument staand foto 1

Dubbel monument staand Ruwe steen, zwerfkeien

Combinatie van graniet en een zwerfkei. De kei is doormidden gezaagd en deze zijde is gepolijst. Hiervoor is een letterplaat in de vorm van een hart geplaatst.
Op de kei en het hart is de tekst gestraald en ingeverfd. De beide delen staan met een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42008
Assortiment Natuurlijke gedenktekens, Traditionele gedenktekens
Collectie Hartvormige lettersteen, Klassiek en traditioneel, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Bruin, Oranje, Rood
Materiaal Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Dubbel staand

Productomschrijving

Combinatie van graniet en een zwerfkei. De kei is doormidden gezaagd en deze zijde is gepolijst. Hiervoor is een letterplaat in de vorm van een hart geplaatst.
Op de kei en het hart is de tekst gestraald en ingeverfd. De beide delen staan met een tussenstuk op een voetstuk, het voetstuk is wat groter waardoor er een kleine vloer ontstaat. (Het hart, het tussen- en voetstuk is gemaakt van Twilight graniet. Vanaf oktober 2017 is de levering van Twilight graniet niet meer mogelijk. Wij hebben vele mogelijkheden in soortgelijke kleuren en structuren.)
Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.