close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Dubbel monument staand foto 1

Dubbel monument staand Zwerfkei

Combinatie van graniet en een zwerfkei. De kei is doormidden gezaagd en deze zijde is gepolijst. Hiervoor is een letterplaat in de vorm van een hart geplaatst.
Op de kei en het hart is de tekst gestraald en ingeverfd. De beide delen staan met een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42008
Assortiment Traditionele gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Hartvormige lettersteen, Klassiek
Graftype Dubbel / Familiegraf
Kleur Bruin, Oranje, Rood
Materiaal Zwerfkei
Productgroep Dubbel monument staand
Steensoort Twilight graniet

Productomschrijving

Combinatie van graniet en een zwerfkei. De kei is doormidden gezaagd en deze zijde is gepolijst. Hiervoor is een letterplaat in de vorm van een hart geplaatst.
Op de kei en het hart is de tekst gestraald en ingeverfd. De beide delen staan met een tussenstuk op een voetstuk, het voetstuk is wat groter waardoor er een kleine vloer ontstaat. (Het hart, het tussen- en voetstuk is gemaakt van Twilight graniet. Vanaf oktober 2017 is de levering van Twilight graniet niet meer mogelijk. Wij hebben vele mogelijkheden in soortgelijke kleuren en structuren.)
Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.