close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee zuilen met cortenstalen plaat en rand foto 1

Twee zuilen met cortenstalen plaat en rand Cortenstaal

Dit prachtige grafmonument bestaat uit twee hoge zuilen, gemaakt van duurzaam cortenstaal. De plaat is voorzien van een rand die zorgt voor een subtiele en stijlvolle afwerking. U kunt de naam uw dierbare laten graveren op de plaat, waardoor het monument een persoonlijk tintje krijgt. Het straalt elegantie en kracht uit, waardoor het een mooie herinnering aan uw geliefde blijft.De natuur levert on... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 31042
Collectie Modern, Natuurlijk, Zuilen
Graftype Familiegraf - enkel breed
Kleur Bruin
Liggende deel Cortenstaal, Geheel beplanting
Materiaal Cortenstaal
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Staande deel Natuurlijk en cortenstaal

Omschrijving

Dit prachtige grafmonument bestaat uit twee hoge zuilen, gemaakt van duurzaam cortenstaal. De plaat is voorzien van een rand die zorgt voor een subtiele en stijlvolle afwerking. U kunt de naam uw dierbare laten graveren op de plaat, waardoor het monument een persoonlijk tintje krijgt. Het straalt elegantie en kracht uit, waardoor het een mooie herinnering aan uw geliefde blijft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.