close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Dubbel monument staand foto 1

Dubbel monument staand Leisteen, ruwe steen

Monument bestaand uit 2 stukken serpentijn. De tekst is op een bronzen plaatje aangebracht. Boven op de rechter steen is een bronzen vogeltje gemonteerd. Het geheel staat op een kleine vloer met daarop van hetzelfde materiaal een schijf met daarop een ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41867
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Ruwe steen
Dieren Dieren 3d, Vogel
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkel
Kleur Groen
Materiaal Leisteen, Ruwe steen
Persoonlijke toevoeging Dieren 3d
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Staande deel Leisteen
Steennaam Leisteen, Val Verde
Subtype Dubbel staand, Staande steen zonder vloer
Vorm Vogel

Productomschrijving

Monument bestaand uit 2 stukken serpentijn. De tekst is op een bronzen plaatje aangebracht. Boven op de rechter steen is een bronzen vogeltje gemonteerd. Het geheel staat op een kleine vloer met daarop van hetzelfde materiaal een schijf met daarop een extra tekst.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.