close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen met Koperen letters en ornament foto 1

Ruwe grafsteen met Koperen letters en ornament Ruwe steen

Het betreft hier een ruw vormgegeven grafmonument, dat met zijn onbewerkte oppervlak en organische contouren een natuurlijke sereniteit uitstraalt. Het monument is vervaardigd uit robuuste natuursteen, gekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Dit zorgt voor een permanente hulde aan de overledene, die de tand des tijds kan doorstaan. Aandacht trekkend is het gebruik van koperen letters voo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42208
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Het betreft hier een ruw vormgegeven grafmonument, dat met zijn onbewerkte oppervlak en organische contouren een natuurlijke sereniteit uitstraalt. Het monument is vervaardigd uit robuuste natuursteen, gekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Dit zorgt voor een permanente hulde aan de overledene, die de tand des tijds kan doorstaan. Aandacht trekkend is het gebruik van koperen letters voor het naamplaatje en inscripties. Het goudkleurige koper vormt een warm contrast met het ruwe steen, wat het monument een zekere elegantie geeft. Een aanvullend detail is het koperen ornament dat de oppervlakte siert, waardoor het geheel een persoonlijke toets krijgt. Hierdoor kan dit grafmonument op een respectvolle en unieke manier de nagedachtenis van uw dierbare eren.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.