close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Dubbel monument met vloer foto 1

Dubbel monument met vloer Ruwe steen

Mooi natuurlijk monument waarvan de letterplaat en de omranding is gemaakt van Tauern kwartsiet. Binnen de omranding is ruimte voor beplanting. De tekst en de vogels zijn gemaakt van brons.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41972
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Tauern kwartsiet
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Productomschrijving

Mooi natuurlijk monument waarvan de letterplaat en de omranding is gemaakt van Tauern kwartsiet. Binnen de omranding is ruimte voor beplanting. De tekst en de vogels zijn gemaakt van brons.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.