close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met tekstplaatje foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met tekstplaatje Ruwe steen

Dit is een natuurlijk, ruw grafmonument, gemaakt met aandacht voor authenticiteit en eenvoud. De steen is onbewerkt gelaten, waardoor elk monument uniek is in uiterlijk en textuur, net als de persoon die het herdenkt. Centraal op deze rustieke steen bevindt zich een verstelbaar tekstplaatje. Dit contrast tussen ruw en glad biedt de mogelijkheid tot personalisatie met inscripties van bijvoorbeeld d... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42200
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit is een natuurlijk, ruw grafmonument, gemaakt met aandacht voor authenticiteit en eenvoud. De steen is onbewerkt gelaten, waardoor elk monument uniek is in uiterlijk en textuur, net als de persoon die het herdenkt. Centraal op deze rustieke steen bevindt zich een verstelbaar tekstplaatje. Dit contrast tussen ruw en glad biedt de mogelijkheid tot personalisatie met inscripties van bijvoorbeeld de naam en levensdata van uw dierbare. Het tekstplaatje is duurzaam en ontworpen om bestand te zijn tegen weersinvloeden, waardoor het de tand des tijds zal doorstaan. Dit monument biedt een betekenisvolle, duurzame herinnering die perfect past bij een respectvol en persoonlijk afscheid.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.