close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel grafmonument 2 soorten natuursteen foto 1

Dubbel grafmonument 2 soorten natuursteen

Monument opgebouwd met 2 verschillende materiaalsoorten. De letterplaat heeft een ronde vorm met geschulpte randen. De letterplaat staat met een tussenstuk op een voetstuk met daar tegen aan de vloer, de vloer bestaat uit 2 dekplaten met een tussenstrook. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42133
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Paars, Zwart
Natuursteen kleuren Paars
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Monument opgebouwd met 2 verschillende materiaalsoorten. De letterplaat heeft een ronde vorm met geschulpte randen. De letterplaat staat met een tussenstuk op een voetstuk met daar tegen aan de vloer, de vloer bestaat uit 2 dekplaten met een tussenstrook. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.