close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Modern grafmonument met kruis van Zwart graniet foto 1

Modern grafmonument met kruis van Zwart graniet

Een hedendaags grafmonument van kwaliteitsvol zwart graniet, gerealiseerd in een strak en minimalistisch ontwerp. Dit monument omvat een elegant kruis, symbool van eeuwigheid en verbinding, dat zorgvuldig is geïntegreerd in de structuur. Het graniet geeft het geheel een duurzame en nobele uitstraling, en is bestand tegen diverse weersomstandigheden. Door de mogelijkheid om op de monumentplaat een ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42137
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Christelijk, Klassiek en traditioneel, Kruis, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - met vloer
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een hedendaags grafmonument van kwaliteitsvol zwart graniet, gerealiseerd in een strak en minimalistisch ontwerp. Dit monument omvat een elegant kruis, symbool van eeuwigheid en verbinding, dat zorgvuldig is geïntegreerd in de structuur. Het graniet geeft het geheel een duurzame en nobele uitstraling, en is bestand tegen diverse weersomstandigheden. Door de mogelijkheid om op de monumentplaat een persoonlijke tekst of naam te graveren, wordt het mogelijk om op subtiele wijze eer te betonen aan uw dierbare. Dit moderne grafmonument combineert tradities met een modern design, en staat voor een waardevolle gedenkplaats voor de overledene.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.