close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Dubbel monument met vloer foto 1

Dubbel monument met vloer

Gedenkteken opgebouwd met verschillende granietsoorten. De letterplaat bestaat uit 2 delen met een uitsparing in de vorm van een cirkel, hierin is een bol van graniet geplaatst. De letterplaat staat met een tussenstuk op een voetstuk, Hiervoor banden met daarop 2 dekplaten. Het geheel staat met plinten op een betonfundering. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd. De twee granietsoorten geven... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42059
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin, Zwart
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Gedenkteken opgebouwd met verschillende granietsoorten. De letterplaat bestaat uit 2 delen met een uitsparing in de vorm van een cirkel, hierin is een bol van graniet geplaatst. De letterplaat staat met een tussenstuk op een voetstuk, Hiervoor banden met daarop 2 dekplaten. Het geheel staat met plinten op een betonfundering. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd. De twee granietsoorten geven een mooi contrast.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.