close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Familiegraf met dubbele dekplaat foto 1

Familiegraf met dubbele dekplaat

Tussen de twee losse letterplaten is een kruis van graniet geplaatst. Door te wisselen met de 2 granietsoorten ontstaat er een mooie contrast. Het monument is opgebouwd uit 2 letterplaten, een voetstuk, 2 zijstukken, daar voor banden met daarop 2 dekplaten en een tussenstrook. De 2 dekplaten hebben facet geslepen randen. Het geheel is opgebouwd op een betonfundering. De teksten en afbeelding zijn ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42056
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Christelijk, Klassiek en traditioneel, Kruis, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin, Zwart
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Tussen de twee losse letterplaten is een kruis van graniet geplaatst. Door te wisselen met de 2 granietsoorten ontstaat er een mooie contrast. Het monument is opgebouwd uit 2 letterplaten, een voetstuk, 2 zijstukken, daar voor banden met daarop 2 dekplaten en een tussenstrook. De 2 dekplaten hebben facet geslepen randen. Het geheel is opgebouwd op een betonfundering. De teksten en afbeelding zijn verdiept gestraal en daarna ingeverfd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.