close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Christelijke ruwe grafsteen van Diabas foto 1

Christelijke ruwe grafsteen van Diabas Ruwe steen

Een christelijke ruwe grafsteen van Diabas, een sterk en duurzaam materiaal dat de tijd doorstaat. Deze unieke steen met zijn eigen texturen en kleuren is versierd met traditionele christelijke symbolen, zoals het kruis en andere iconografie. Het monument is voorzien van een naamplaat die kan worden gegraveerd met persoonlijke informatie, wat het grafmonument verder personaliseert. Dit is een prac... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41869
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een christelijke ruwe grafsteen van Diabas, een sterk en duurzaam materiaal dat de tijd doorstaat. Deze unieke steen met zijn eigen texturen en kleuren is versierd met traditionele christelijke symbolen, zoals het kruis en andere iconografie. Het monument is voorzien van een naamplaat die kan worden gegraveerd met persoonlijke informatie, wat het grafmonument verder personaliseert. Dit is een prachtig stuk steen dat op waardige wijze eer bewijst aan uw dierbare.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.