close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Christelijke grafsteen met engel en graflantaarn foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Christelijke grafsteen met engel en graflantaarn Natuursteen

Een christelijke grafsteen met een prachtige engel en een lantaarn om de rustplaats van uw geliefde te verlichten. Het monument is gemaakt van hoogwaardig graniet met zorgvuldig uitgehouwen details. De engel symboliseert liefde, vrede en bescherming, terwijl de lantaarn een warm gevoel van troost geeft. Dit elegante grafmonument is het perfecte manier om het leven van uw dierbare op waardige wijze... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 27918
Collectie Christelijk, Engel, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur donker, Grijs
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen

Omschrijving

Een christelijke grafsteen met een prachtige engel en een lantaarn om de rustplaats van uw geliefde te verlichten. Het monument is gemaakt van hoogwaardig graniet met zorgvuldig uitgehouwen details. De engel symboliseert liefde, vrede en bescherming, terwijl de lantaarn een warm gevoel van troost geeft. Dit elegante grafmonument is het perfecte manier om het leven van uw dierbare op waardige wijze te herdenken.

Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.