close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Blauwe rechthoekige grafsteen van Natuursteen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Blauwe rechthoekige grafsteen van Natuursteen Natuursteen

Een rechthoekig grafmonument van hoogwaardig natuursteen, met zorgvuldig uitgehouwen details die de tijdloze schoonheid benadrukken. Het monument omvat een blauwe glazen afbeelding die de persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt. Met dit monument kunt u een blijvende herinnering creëren, waarbij stijl en respect samenkomen.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoud... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35712
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw, Grijs
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een rechthoekig grafmonument van hoogwaardig natuursteen, met zorgvuldig uitgehouwen details die de tijdloze schoonheid benadrukken. Het monument omvat een blauwe glazen afbeelding die de persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt. Met dit monument kunt u een blijvende herinnering creëren, waarbij stijl en respect samenkomen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.