close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ambachtelijke grijze grafsteen van Orion graniet foto 1

Ambachtelijke grijze grafsteen van Orion graniet

Dit ambachtelijke grafmonument is gemaakt van Orion graniet, een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal. Het grijze oppervlak toont een subtiele, natuurlijke korrel die individualiteit en verfijning aan de rustplaats toevoegt. Bovendien zorgt het voor een stijlvol contrast dat in alle seizoenen uitstekend tot zijn recht komt. Het monument is met grote zorg handmatig vervaardigd, waardoor ge... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42399
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Paars
Natuursteen kleuren Paars
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit ambachtelijke grafmonument is gemaakt van Orion graniet, een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal. Het grijze oppervlak toont een subtiele, natuurlijke korrel die individualiteit en verfijning aan de rustplaats toevoegt. Bovendien zorgt het voor een stijlvol contrast dat in alle seizoenen uitstekend tot zijn recht komt. Het monument is met grote zorg handmatig vervaardigd, waardoor geen twee stenen identiek zijn. Dit draagt bij aan de uniciteit van het gedenkteken. Het ontwerp van de grafsteen bevat eenvoud en aandacht voor detail en biedt ruimte voor persoonlijke inscripties of emblemen. Orion graniet is bovendien bestand tegen de elementen, waardoor het monument jarenlang zijn aantrekkelijke uiterlijk behoudt. Met deze gedenksteen kunt u een serene en eerbiedige herinnering aan uw dierbare neerzetten.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.