close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriƫntatiedagenarrow_forward
Ambachtelijk monument Friese grafplaal foto 1

Ambachtelijk monument Friese grafplaal

Mooi traditioneel vormgegeven "Friese paal" gedenkteken. De tekst en de gravure zijn verheven gehakt. De letterplaat staat op een voetstuk, het geheel is met banden op een betonfundering geplaatst. Binnen de banden is er ruimte voor grind.Door het gebr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42237
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Catalogus Onderhoudsvrij
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Joods, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Cultuur Joods
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Persoonlijke toevoeging Decoratie - natuursteen
Productgroep Ambachtelijke monumenten, Grafmonumenten
Steennaam Hardsteen
Subtype Staande steen met vloer
Vormgeving Bijzonder persoonlijk, Klassiek en traditioneel

Productomschrijving

Mooi traditioneel vormgegeven "Friese paal" gedenkteken. De tekst en de gravure zijn verheven gehakt. De letterplaat staat op een voetstuk, het geheel is met banden op een betonfundering geplaatst. Binnen de banden is er ruimte voor grind.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.