close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ambachtelijk grafmonument met sierlijke bloemetjes zonder bodem foto 1

Ambachtelijk grafmonument met sierlijke bloemetjes zonder bodem

Een uniek ambachtelijk grafmonument dat is ontworpen met een sierlijke bloemmotief zonder een bodem. Gemaakt van hoogwaardig steen, dit monument is geschikt voor het bevestigen van de naam van uw dierbare. Dit monument combineert verfijnde details met tijdloze schoonheid, waardoor het de perfecte plek is om uw geliefde te herdenken.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken pe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42238
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen
Graftype Kort graf
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een uniek ambachtelijk grafmonument dat is ontworpen met een sierlijke bloemmotief zonder een bodem. Gemaakt van hoogwaardig steen, dit monument is geschikt voor het bevestigen van de naam van uw dierbare. Dit monument combineert verfijnde details met tijdloze schoonheid, waardoor het de perfecte plek is om uw geliefde te herdenken.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.